Tréninky, úklid a první závody

V úterý a ve čtvrtek budou v tomto týdnu tréninky vždy se srazem v 16:45 u Kantů pro výbavu a končit budou po 19:00 hod na stejném místě. Úterý bude klasický trénink běh a střelba, ve čtvrtek bude střelba a úklid Hliniště – hrabání listí, sbírání kamenů a větví z plochy, příprava nového výběhu do stráně.

V neděli 8.4.2018 v 7:00 hod jedeme na první závody do Kadaně, které jsou pouze pro přípravku a žáky. Sraz jako vždy u Kantů, případně nabereme plzeňské děti někde ve městě po telefonické domluvě – jedeme směr Most přes celou Plzeň. Návrat cca do 17:00 hod. Přihlašování zde – potřebuji do úterý i s případnými řidiči. Nevím, jestli bude občerstvení, takže svačinu a pití raději s sebou, stejně jako vybavení na zimu, teplo i déšť – tudíž věci na převlečení a přezutí.

V neděli 15.4.2018 v 7:00 hod jedeme do Prahy na Kapslovnu na závody, které jsou pro všechny od přípravky po veterány. Sraz opět u Kantů, tentokrát bez nabírání v Plzni, návrat stejně jako z Kadaně. Zde je hlášené občerstvení na propozicích, takže možnost zakoupení svačiny, ale vybavení ohledně oblečení platí jako u předchozího závodu. Přihlašování zde do pondělí 9.4. zde, samozřejmě i pro řidiče.