Zima 2015

V přiloženém souboru máte informace k zimní sezoně. Pokud děti budou mít zájem, může se připojit kdokoli, budeme ale potřebovat pomoct s dopravou, jak na soustředění, případné společné tréninky, tak na závody. Na závody i proto, že bude zapotřebí každou ruku při mazání lyží. Pokud by jezdily maminky, můžeme se domlouvat na zavedení společného vaření pro děti.

Potřebuji proto co nejdřív informaci o tom, kdo bude jezdit, jakou výbavu má a co bude potřebovat nakoupit. Jedny lyže na skate dostane z klubu, ale je třeba ještě lyže na klasiku, hůlky pro obě verze, nejlépe mít combi boty na obojí a pokud možno s vázáním Rottefella, které v klubu preferujeme a půjčujeme. Teoreticky by měl mít každý lyže dvoje na obojí, ale na to ještě vybaveni nejsme. Oblečení na běžky – několik slabších vrstev, nejlépe ve dvojím provedení, čepice, čelenky, šátky a rukavice (slabé), případně sušičky bot atd. je další vybavení, potřebné hlavně na závody.

Zprávu o účasti v zimní sezoně a seznam případných nákupů, protože i lyže, které nebude platit klub mohu sehnat a dodat, potřebuji do konce října.  Kalendář – zima 2015