INFO o všem

  1. Jirkovi se v Letohradě nepodařilo navázat na medaile z Bystřice nebo okopírovat Kubu. Podepsala se na něm asi nemoc z předchozích týdnů, protože když už konečně nastřílel v rychlostním závodě za 1 a 2, což je na něj v poslední době úžasná střelba, nepodpořil ji běžecky. Potom se sice docela předvedl ve štafetě, kdy po prvním kole s čistou ležkou porážel celé mužské i juniorské pole a nakonec i s jedním trestným kolem předával pátý Jirkovi Červených ze Zruče. Jenže nedělní oblíbený hromaďák byl špatný jak střelecky, tak běžecky. V pondělí mi oznámil, že se po víkendu konečně rozběhl a „probudil“ a to proto, že skončil druhý ve středoškolském poháru v přespolním běhu. Je to pěkné, ale body do Českého poháru v biatlonu to nepřineslo a nakonec si neudržel ani třetí místo celkově.
  2. Děkuji všem, kdo se zúčastnil brigády v Hliništi, moc nám to pomohlo a doufám, že výstavba plotu od úterý 14.10.2014 proběhne v pořádku a že jsme vše dobře připravili.
  3. Tréninky – ještě dvě úterý budeme začínat v 16:30 hod „Litickou mílí“ a v úterý 14.10. budeme končit trénink táborákem (pálením větví). Buřty i chleba obstaráme, takže by děti přišly z tréninku i navečeřené-dobrá zpráva, že?
  4. Čtvrteční běhání zatím platí od 17:00 do 18:00 hod do konce října. Potom asi posuneme začátek na 16:30 hod kvůli změně času a tmě.
  5. Připomínám, že je doba placení příspěvků na druhé pololetí – 1200,- Kč, hotově nebo na účet, jehož číslo je v zápatí stránek. Od nových členů potřebuji ještě fotku, pokud jste ji zatím nedodali.
  6. V nejbližší době pošlu info o průběhu zimní přípravy, domlouvám to s Roverem. Kromě toho připomínám, že je možné se slevou nakoupit boty na lyže Alpina, takže pokud je potřebujete, je dobré si je vyzkoušet v krámu a potom mi dát typ a velikost, s tím, že je objednám. Kupovat a počítat prosím s vázáním Rottefella.