Prosinec 2021 (Litické listy)

Žáci v Bystřici pod Hostýnem na mistrovství republiky na konkurenci ve svých kategoriích nestačili, i když ve štafetách to jednu chvíli vypadalo docela slibně na medaili, ale pokud sledujete biatlon víte dobře, že se musí sejít všechno a u všech aktérů.
Radost nám udělala v supersprintu v Novém Městě na Moravě na mistrovství dorostu Katka Bohůnková, která skončila třetí. A to ještě po dvou třetinách závodu vedla, ale nepovedla se jí závěrečná střelba ve stoje a nakonec uhájila „jen“ to třetí místo.
Jinak díky Katce, Nikol Hatové a Jirkovi Kantovi jsme celkově získali na MČR devětkrát umístění v TOP 10, což jsou krásné výsledky a doufáme, že v nich naši závodníci budou pokračovat i nadále.
Nyní se snažíme pilně trénovat na zimu, tam ale rozhodně nečekáme žádné velké výsledky, protože konkurence v dorostu je velká a v žácích sbíráme teprve s našimi nováčky zkušenosti.
O zkušenosti se rádi podělíme i s dalšími novými zájemci o tento krásný sport, takže hlásíme, že náš nábor nových členů stále trvá.