MČR žáků

Tento víkend bohužel nikam nejedeme, protože si nikdo z D+D nevyjel body na MČR dospělých.

Ale v neděli se pro změnu konečně podařil závod Honzovi Klossemu a nejen, že má body na MČR – II.VT, ale měl by dostat během jara i novou malorážku od svazu, protože přestupuje do dorostu a třídou si ji vyjel. Samozřejmě mu moc gratulujeme a doufáme, že svůj výkon ještě vylepší – rozhodně na to má.

Bohužel je to za nás jediný zástupce, protože Katka B. ztratila možnost bojovat o body hned při prvních závodech v klasice, myslíme si, že kdyby se běželo ve skatu bylo by vše jinak a Klára S. si nyní lepší výsledky odstřelila nepřesnou střelbou. David se pro změnu strašně snažil závodit na rozdíl od jiných, kteří mohli a nechtěli, až to odneslo zdraví. Doufáme, že se uzdraví a na jaře začne zase nabírat formu hlavně pro tu zimu, kterou má tak rád.

Pokud jde o naše další závodníky, tak jak na každém z nich, aby si přebral ve svém svědomí, zda pro svůj lepší výsledek udělal co mohl….

Nicméně, aby se dařilo víc i v příští sezoně nabízíme jeden z posledních tréninků letošní zimy nezimy(další bude v polovině března možná v Harrachově a nebo napadne sníh v Plzni :-))).

Pravděpodobně v pátek v poledne, pokud Honzu neprodáme do nějaké štafety pojedeme na již avizované MČR.  Zatím nevím, kam to bude. Plánovaný je Letohrad s ubytováním na internátu, náhrada je NMNM s ubytováním zatím nevím kde….

Přihlašování všech potenciálních zájemců i z řad rodičů, případných řidičů prosím zde do soboty večer. Podrobnosti dodám později, až budu vědět konečné rozhodnutí ze svazu.