Prázdniny

Zdravím všechny před začátkem prázdnin.

Ještě než se rozjedeme na tábory a dovolené mám několik poznámek a připomínek.

Je pár jedinců, kteří nedali žádnou odpověď na dotaz, zda se zúčastní našeho letního soustředění-příměstského tábora, takže si najděte původní odkaz a prosím i negativní odpověď.

Další je přihlašování na Sportmanii – mám potvrzené termíny naší prezentace, takže na tomto místě je možné se přihlásit. Vím, že nám to zasahuje do počátku soustředění, také se pokusím sehnat jiné brigádníky, takže pokud by jste na neděli odpoledne a pondělí věděli o někom, kdo by měl čas a chuť nám pomoci, byla bych Vám vděčná a přihlaste ho prosím.

Teď doufám, že všichni držíte palce našim olympionikům a tady se můžete podívat na záznam z jejich prvního závodu – jsou tam vidět všichni tři naši zástupci i s Jirkou –  trenérem.

Jinak dnešním dnem končíme s tréninky před prázdninami a teď to bude cca měsíc a půl na Vás, jak udržíte kondici. Možná že občas napíše Katka, že jde běhat, takže se k ní můžete připojit.

Uvidíme se v neděli 18.8.2019 odpoledne – podmínky a vše potřebné k soustředění ještě pošlu, ale od Vás bych prosila poslat na účet 1700 Kč.

Přeji krásné prázdniny a hodně naběhaných kilometrů. Blanka