Závody Litice , tréninky, dětský den, závody Žel.Ruda, Chlumčany, Staré Město a soustředění

 V první řadě bych chtěla poděkovat všem, kteří pomohli s organizací závodu u nás a také za donesené občerstvení. Myslím, že i díky Vám a krásnému počasí se i přes zdržení s výsledky závod vydařil.  Výsledky našich závodníků sice mohly být lepší, ale to tak bývá, domácí prostředí svazuje. Samozřejmě všem medailistům gratuluji a chválím také dobré střelce (jako třeba Ilonku a Víťu B. v neděli).

 Zatím počítáme ve čtvrtek s běžeckým tréninkem od 16.30. hod v Hliništi, ale zase se ozvu podle počasí. Momentálně to moc dobře nevypadá.

 V pátek od 17:00 hod je v Hliništi „Dětský den“, který opět spolupořádáme s pozemkáři a hasiči. Ve stejnou dobu mohou zájemci z našich řad přijít nejen na tuto akci, ale i na regulérní biatlonový trénink. Střelnici máme dostatečně dlouhou na to, abychom se vešli a vystřídali i na jiných atrakcích.

  V sobotu 30.5.2014 jedeme na závody v Železné Rudě. Odjezd je od Kantů v 7.45 hod – závod s hromadným startem. Návrat kolem 16:00 hod. Sebou odpovídající oblečení a dostatek i na převlečení a boty na přezutí.  Občerstvení pravděpodobně v hotelu Belvedér, ale nezaručuji.

V neděli 1.6.2014 jsou závody v Chlumčanech. Odjíždíme v 8:45 hod od Kantů.  Jinak odpovídající oblečení dle počasí, hlavně náhradní nepromokavé a boty na přezutí (gumovky). Svačinu a pití sebou. Občerstvení je většinou v malém rozsahu.  Návrat cca v 15:00 hod. Info o účasti  potřebuji co nejdřív.

 V pátek 6.6. v 13:00 hod  odjíždíme na první pohár do Starého Města pod Landštejnem – bez přípravky – návrat v neděli večer. Cena za ubytování a stravu bude cca 750,- Kč + kapesné na pití a ostatní. Informaci o účasti potřebuji v neděli v Chlumčanech.

 Začínám  vybírat peníze na soustředění 1500,- Kč hotově  nebo je můžete posílat na účet, jehož číslo je na stránkách klubu.