Závody Zruč + Litice + další dva týdny….

Další závod pořádá  v sobotu 24.5.2014 na Košutce na střelnici Elán Zruč. Plánek cesty pro případné zájemce je v propozicích na stránkách svazu. Odjezd je od Kantů v 9.15 hod – vytrvalostní závod začíná až ve 12.00 hod a po jeho skončení bude ještě štafetový závod dvojic. Návrat cca v 17.00 hod. Sebou odpovídající oblečení a dostatek i na převlečení a boty na přezutíObčerstvení bude zajištěno. Info o účasti potřebuji v úterý  20.5.2014 večer.

 

V neděli 25.5.2014 jsou závody  u nás v Hliništi. Sraz  závodníků i pomocníků bude v 7.00 hod na místě a žádáme tímto opět o pomoc i rodiče. Bude obvyklé stavění střelnice, stanů, značení tratě a letos potřebujeme hlavně dostatek rozhodčích, protože momentálně je předběžný odhad podle již přihlášených klubů cca 140 závodníků. Závody budou dva –  rychlostní a target sprint. Předpokládaný konec i s úklidem je kolem 17.00 hod.                                    Chtěla jsem ještě požádat šikovné a ochotné maminky, zda by upekly nějaké sladké nebo i slané dobroty, které by šly prodávat v bufetu,  pro rozšíření možnosti  občerstvení všech závodníků. (Buchty, mufiny, štrúdl, slané pečivo, a podobně.)

Další víkend je v sobotu závod v Železné Rudě, v neděli na den dětí v  Chlumčanech – vše i pro přípravku, info o odjezdech ještě dodám.  A aby jste měli pro nadcházející období  informace úplné, v pátek 6.6. odjíždíme na první pohár do Starého Města pod Landštejnem – bez přípravky – návrat v neděli večer. Potom je týden volno a 20.6. jedeme na druhý pohár do Bystřice a máme prázdniny……:-))