Červen 2021 (Litické listy)

Zprávy z biatlonu
Plánovaný kalendář závodů v letním biatlonu je už opět o hodně zkrácený a ochuzený díky Covidu a opatřením. Měli jsme mít počátkem června dvojzávod u nás v Hliništi už s novým zázemím, ale bohužel musíme premiéru posunout až do poloviny srpna, kdy se nám snad podaří závod po soustředění zorganizovat.
Trénovat už naštěstí můžeme v téměř běžném režimu, a nakonec jsme byli i závodit. Žáci jeli na I. Český pohár do Starého města pod Landštejnem a zvlášť pro nováčky to bylo o seznámení se se závodní realitou. Úspěšnější byli dorostenci v Praze na Kapslovně, kde jsme díky Katce Bohůnkové a Honzovi Klossemu získali dvě prvenství a dvojitě i tkzv.“Zižkovskou stuhu“ a kromě toho ještě další tři medailová umístění.
Dále jedou právě dorostenci na svůj první pohár do Bystřice pod Hostýnem a v létě se sejdeme počátkem srpna na soustředění a uspořádáme náš regionální závod.
V současné době již můžeme pronajímat i novou tělocvičnu za dodržení epidemických podmínek, takže pokud by měl někdo zájem například o cvičení jógy, zdravotní tělocvik, posilování, kruhové tréninky a jiné sportovní aktivity může se informovat na tel.č.723 460 636.
Také rádi uvítáme další nové zájemce o náš krásný sport.