Informace před zimou

V první řadě Vás po delší době všechny zdravím.

První informace pro tento týden je, že čtvrteční tréninky do konce roku rušíme, protože je i velká marodka a ve čtvrtek chodí málo dětí.

Druhá informace je o tréninku na lyžích, který stále plánujeme na neděli 8.12.2019. Odjezd plánujeme v 7:00 hod od Kantů, návrat v podvečer cca kolem 18:00 hod.  S sebou dostatek vybavení i na převlečení, svačinu a pití na celý den. Zatím nevíme kam pojedeme a ani jestli pojedeme. Vše záleží na sněhových podmínkách. Zde se prosím přihlásí všichni zájemci (žáci i dorost)o trénink i s případnými řidiči a všem, kteří budou na tomto místě přihlášení podám informaci nejpozději v pátek 6.12. večer, zda se jede nebo ne.

Třetí informace je o případných závodech 14. a 15.12.2019 v Jáchymově na Eduardu. Pro ty platí podobný scénář. Jelo by se pravděpodobně na oba závodní dny, přesné časy odjezdů ještě upřesníme. Předběžné přihlášky opět zde pro závodníky  (žáci a dorost) i řidiče. Informace o skutečném konání závodu předpokládám cca ve čtvrtek večer.

Čtvrtá zpráva je taková, že se může stát díky sněhovým podmínkám, že se závody posunou na termíny 21.-22.12.2019, ale to je ještě moc brzo spekulovat.

Každopádně předpokládáme, že první republikový závod v NMNM mezi svátky proběhne a ten je tak, že závodí dorost a trénují žáci. Prosím o předběžné přihlášky i na tento termín – odjezd v sobotu 28.12.2019 kolem poledne, návrat v pondělí 30.12.2019 večer.

Termíny všech předpokládaných závodů, pokyny pro zimní sezonu s postupovými pravidly a nová pravidla  lékařských prohlídek máte v odkazech nebo na webu svazu. Jinak zatím opravdu nevím, co všechno pojedeme, protože půjde hlavně o sníh a případné body a nominace. Pokud jde o ty prohlídky momentálně všichni naši závodníci směrnici splňují a prohlídky mají v pořádku nebo včas budou upozorněni, aby si ji aktualizovali.