Informace + závody

Ahoj všichni,
do mailu jsem poslala soubor, ve kterém máte dva listy. Jeden je velikostní tabulka vašich dětí, dle zkoušení oblečení v minulých dnech. To že tam nejsou velikosti od nikoho z Kantů se nedivte, nemají na to čas:-(
Druhý list je nabídka jednotlivých druhů oblečení, s cenami, které bychom mohli objednávat. Je tam i žlutě doplněno, které velikosti by měli být pro vaše děti. Tím, že tam doplníte kusy, si pro ně objednáváte jednotlivé druhy. Ty nám dodají v novém grafickém provedení dle přiloženého pdf, pokud si objednáme víc než 10 ks od jednotlivého kusu oblečení.
U sukní pro holky není velikost, tam případně předpokládám stejnou jako u šortek. Jinak bunda je softshellová, něco jako máme nyní, převlekové kalhoty se zipy na stranách doporučuji pro použití na zimní sezonu,  dlouhé elastické kalhoty a mikina je na použití jako dres na zimní závody nebo chladnější letní.
Ten grafický návrh je zatím ve světlejší a tmavší variantě, ještě řeším, kterou vybereme.
Jak jistě chápete, do konce roku již nestihneme vyřešit a budeme mít až na začátku roku 2019. Nyní nevím, jak na tom jako klub budeme finančně, takže momentálně mohu slíbit pouze příspěvek na trička v hodnotě 300 Kč na osobu. Je tedy na každém, co dalšího koupí….
Objednávky prosím poslat do pátku 21.12.2018
Pokud by chtěl někdo z rodičů cokoli z nabídky objednat, je samozřejmě také možné, ale zkoušení je pouze v úterý naposledy a to ještě u Kantů večer po tréninku.
V úterý je samozřejmě poslední trénink. Další bude 8.1.2019 opět ve Šlovicích.
Na první závody pro dorost a dospělé jedeme mezi svátky a to v pátek 28.12.2018 již v 6:45 hod. Návrat bude v neděli 30.12.2018 v podvečer. S sebou obvyklé vybavení, dostatek oblečení, obutí a svačinu na cestu, případně páteční oběd. Snídaně si budeme dělat, sobotní a nedělní oběd bude na závodišti a na páteční a sobotní večeři půjdeme. Předpokládaná cena je do 1500 Kč. Přihlašování je zde a potřebuji vědět účast do čtvrtka 20.12.2018
V první řadě předpokládám účast dorostu, přihlášky řidičů-rodičů jsou vítány a žáky bereme, pokud bude místo v autech.
Všechno lyžařské vybavení jsme dokoupili, takže nikdo se nemusí bát, že by neměl na čem jezdit.