Informace říjen 2018

Mám na Vás několik informací a požadavků.

První požadavek jsou příspěvky na II. pololetí 2018, které dnešním dnem začínám vybírat a je to jako vždy 1200 Kč.

Další záležitostí je účast dětí na zimní sezoně – potřebuji potvrdit děti, které budou jezdit zimu. To znamená buď trénovat, nebo rovnou i závodit na lyžích. Přihlašování zde.

Systém bude úplně totožný s tím loňským. Pokud bude sníh, první závody budou cca v polovině prosince, pravděpodobně pro všechny buď v Jáchymově, na Mísečkách nebo Vimperku (jen žáci). To jde o regionální závody. Koncem prosince začíná ČP závody pro dorost a dospělé, zatím nevím kritéria účasti, ale předpokládám, že budeme jezdit tak jako minule dorost závodit a žáci trénovat nebo obráceně. Kalendář je našich stránkách nebo svazových. Vše bude samozřejmě záviset na sněhových podmínkách, ale ten první pohár D+D bude určitě, protože v NMNM bude sníh po světovém poháru.

Další informací kterou mám, je naše trénování v průběhu zimy. Zatím do odvolání platí, že budeme chodit do Hliniště nebo jinam ven. Do školy to momentálně nejde, pokud se nezmění dohoda o používání a v řešení mám prostor ve Šlovicích, ale tam by bylo pro nás všechny trochu problematické cestování. Tréninky momentálně pouze v úterý a v Hliništi.

Další zpráva je o našem novém klubovém oblečení. Protože nás je víc a víc a ještě nám naši závodníci rostou a nemáme již odpovídající výbavu pro všechny. Rozhodli jsme se, že necháme udělat novou verzi oblečení, která bude ve stejných barvách jako dosud. Je to proto, abychom i starší výbavu mohli používat, zvlášť „úžasné zimní kombinézy“ z Atexu. Nechali jsme navrhnout výbavu komplexní – trička, šortky (případně sukně), převlekové kalhoty, bundy, kombinézu sestávající z trika s dlouhým rukávem a dlouhých elastických kalhot, čepice, tubusu nebo čelenky. Na část výbavy přispěje klub, Větší část si zájemci budou muset zaplatit, ale bude jen na Vás, co všechno si pořídíte. Pokud bude mít zájem o tuto výbavu i někdo z rodičů nebo jiných příznivců je samozřejmě možné si cokoliv z nabídnutého oblečení také objednat. Vzory velikostí by mi měli poslat co nejdřív a doporučovala bych zakoupit pro děti o číslo větší. Pošlu také ceník výbavy, ale rovnou každému do mailu i s objednávkou oblečení.

Jinak až budu mít oblečení na vyzkoušení velikostí, uděláme speciální zkoušecí a rozdělovací trénink, který bude u nás pod pergolou a budeme řešit i lyže, hole, případně zbraně na další sezonu.