III.Český pohár Jilemnice

Vypadá to, že se nám letos podařilo během soustředění natrénovat, protože se víkend v Jilemnice docela povedl. V sobotu se sice Vítek Vávra nevykoupal v bazénu u apartmánů, ve kterých jsme bydleli, protože se vsadil, že když bude medaile, tak do bazénu skočí, ale v neděli jsem se chtěla na ubytování vracet, když se ta medaile povedla a to mohly být ještě další.

Jak jsem říkala, sobotní vytrvalák  s více střelbami a delší trasou tak povedený nebyl, to se radovala pouze Katka Kantová, ze slušného šestého místa. A v desítce byl ještě Jirka K.(8) a Martina (9). V neděli ale povedený den nastartovala Klára Slavíková, která hned na svém třetím ostrém závodě získala třetí místo a to má ještě velké rezervy v posunu nahoru , tak se těšíme do Starého Města na MČR. Potěšil i Páťa posunem do první dvacítky a hlavně Jenda osmým místem a podle žebříčku i získáním I.VT.

Odpoledne se vylepšil Fík (8.místo), Niky (8), Zuzka W.(9 a I.VT) a Martina, která se ztrátou v běhu v posledním kole připravila o medaili a skončila nakonec pátá, ale také má I.VT . Není to bedna, ale jsou to krásné výsledky jak běžecké tak hlavně střelecké u dorostu a tady určitě pomáhá naše pravidelné trénování doma :-))

Takže doufám, že si všichni jmenovaní udrží formu, ostatní, kteří jsou kvalifikovaní na MČR ji ještě vylepší a v neděli se kvalifikují všichni, kteří o to ještě usilují.

A na jednotlivá MČR v příštích týdnech pojedeme ve vysokém počtu a medaile si přivezeme……..