Bystřice pod Hostýnem

Nejbližší závody na které pojedeme  jsou v Bystřici pod Hostýnem s odjezdem v pátek 24.6.2016 a návratem v neděli 26.6.2016.

Odjezd bude pravděpodobně opět na etapy, jedna část by jela již v 10:00 hod, abychom stihli trénink a prezentaci. Druhá část by odjížděla pravděpodobně později, z důvodu Jirkovo zkoušky ve škole a třetí část dokonce ještě až kolem 16:00 hod s Tomášem Adámkem. Níže je opět přihlašování, do kterého se prosím zapište i podle případné možnosti odjezdu. Budeme podle toho řešit zasedací pořádek v autech na cestu tam.

Cesta zpátky bude opět řešena podle toho kolik lidí a aut pojede a pokud to půjde, žáci by opět odjeli po vyhlášení v neděli po obědě. Doba jízdy je cca 5 hodin, takže návrat předpokládám pro první část cca po 18:00 hod, dorostenci dorazí někdy v noci cca ve 22:00 hod po vyhlášení odpolední části.

Ubytovaní bude v areálu Sola Gracia s polopenzí. Nutné vlastní spacáky. Jídlo začínáme páteční večeří, sobota snídaně a večeře a neděle snídaně. Obědy na závodišti nebo v okolních restauracích. Cena na pobyt je cca 850,- Kč. Svačinu tedy pouze na cestu, s sebou dostatek pití nebo financí na jeho koupení, oblečení na teplo i zimu a déšť.

Přihlášení prosím do soboty 18.6.2016 večer. Musím poslat přihlášku a potvrdit ubytování. Přihlášení

Připomínám placení soustředění, o kterém píšu v jednom z předchozích článků.