Informace Chlumčany-Litice

  1. O víkendu do Chlumčan odjíždíme v sobotu v 7:45 hod od Kantů. S sebou obvyklé vybavení – oblečení na teplo, zimu i déšť, klubové oblečení, boty na přezutí, dostatek pití a svačinu. Občerstvení zde funguje v omezeném množství. Návrat kolem 15:30 hod.
  2. V neděli 29.5.2016 sraz v Hliništi v 7:00 hod pro přípravu závodu. Konec samozřejmě po úklidu, takže nevím v kolik J Za každou pomocnou ruku dopředu děkuji.
  3. Pokud jde o první pohár v Letohradu, tak odjezd bude v pátek 3.6.2016 v 11:30 hod od Kantů. Návrat bude podle počtu aut a kategorií v neděli podvečer až večer. Spát budeme na internátech, kde si budeme dělat snídaně (zajišťuji já), obědy budou na závodišti, sobotní večeře v restauraci a páteční svačinu po cestě a večeři si vezou děti s sebou. Na ubytování a stravu předpokládám cca 900,- Kč. Jinak zabalit jako vždy klubové oblečení, oblečení na zimu, teplo, déšť, boty na přezutí, dostatek pití nebo financí na jeho koupení, hrneček na čaj, přezůvky.
  4. Momentálně nemají body nebo výkonnostní třídu pro účast v Letohradu David K., Martin D., Olda K., Štěpka F., a Nikola H. ostatní, které jsem nejmenovala, mohou jet již nyní. Doufám, že se pěti jmenovaným podaří ať již v Chlumčanech nebo doma v Liticích dosáhnout takového výsledku, aby s námi mohli v Letohradu závodit.
  5. Připomínám kritéria pro start v Letohradu, Bystřici, Novém Městě a poté na M ČR ve Starém Městě nebo Jablonci:

 

Celostátní závody

Všechny celostátní závody pro žákovskou kategorii A jsou volné s podmínkou jednoho startu

v regionálním závodě před účastí v celostátním závodě. Pro ostatní kategorie platí kritérium:

držitel nejméně II. VT v letním biatlonu nebo biatlonu, nebo zisk 207 bodů ze tří závodů

v aktuální sezóně.

Účast na mistrovství ČR

  1. Všechny kategorie nejméně II. VT v letním biatlonu nebo biatlonu.

Ten, kdo má vyběhanou I. nebo II.VT z loňského roku, platí mu i pro letošek a splnil podmínky pro start na MČR.

 

Hlavně prosím všechny, aby se přihlásili v níže vyvěšených hlasováních, i Letohrad potřebuji do neděle odpoledne.