První zprávy po zimním spánku

Zdravím všechny po delší odmlce, která pro některé z nás rozhodně zimním spánkem nebyla.

David Kůs, Filip Volf, Olda Kodeda, Martin Vlček, Kuba Netrval, Jirka Kanta a Klára Chadimová, jako jediná zástupkyně slabšího pohlaví, se snažili popasovat s nástrahami zimní, té hlavní a podstatné části  biatlonu. Prvně jmenovaní se dokonce za náš kraj zúčastnili Zimní olympiády dětí a mláděže na Cínovci, sice se jim moc nedařilo, ale víte všichni, co platí: Veni, vidi,vici! (zúčastnil jsem se J )

Ti další se také s rozdílnými výsledky snažili nominovat na jednotlivé závody Českého poháru a až do konce se dostali tito tři: Martin Vlček, Kuba Netrval, Jirka Kanta a pojedou na MČR do Nového Města koncem února a začátkem března.

A to také znamená, že se nám blíží start letní části, na kterou se jistě většina z nás těší. Před časem jsem posílala předběžný kalendář, který nyní připojuji znovu  s nějakými úpravami. Jsou zde trochu změny pokud jde o regionální závody a neříkám, že na všechny, které jsou zde vypsané pojedeme. Určitě se ale nás všech budou týkat závody 1.5.2016 a 29.5.2016, oba u nás v Hliništi, protože jeden ze závodů bude celý v naší režii, druhý budeme spolupořádat s Tatranem Železná Ruda a Elánem Zruč. Proto bych chtěla požádat hlavně rodiče, zda by si mohli na tyto termíny udělat čas a přijít na pomoc s organizací.

Další změna v kalendáři je posunutí III.Českého poháru, který by měl být v Novém Městě na Moravě, až na začátek září. Za toto se omlouvám, pokud jste si již přizpůsobili dovolené, ale bylo to rozhodnutí ze svazu biatlonu.

Soustředění zůstává v avizovaném termínu. Přihlášky a informace rozdám dětem příští víkend.

Již minulý týden jsem dětem rozdala „Licence závodníka“, kde potřebuji potvrdit zdravotní prohlídku nebo dodat kopii platného vyšetření – potvrzení, tak, abych vše měla zpátky do 15.3.2016.

Dnešním dnem také začínám vybírat příspěvky na I. pololetí 2016 ve výši 1200,- Kč. Systém vybírání je stejný jako jindy, buď na účet, nebo hotově na tréninku.

Poslední informací je plánovaná brigáda na 19.3.2016, kterou bychom chtěli udělat v Hliništi, pokud nám to počasí dovolí. A chtěli bychom tímto požádat tatínky i maminky o pomoc s jarním úklidem, údržbou a úpravou našeho sportoviště.

kalendar – leto 2016