Poslední trénink venku

Chtěli bychom ukončit letní sezonu a poslední trénink v Hliništi jako loni zakončit malým táborákem s opékáním špekáčků. Trénink začne poslední Mílí v 17.00 hod a potom si uděláme oheň a „večeři“.

Špekáčky a chleba dodáme, pokud si budou chtít děti opéct něco jiného, musí si donést z vlastních zásob. Rodiče jsou samozřejmě zváni také. Předpokládaný konec do sedmi hodin.

Další trénink již budeme mít ve škole od 17.00 hod do 19.00 hod. První trénink bude pro všechny uvnitř – budeme řešit zbraně, jejich rozdělení pro další sezonu, posilovat a hrát hry. Trénink  10.11.2015 bude střelecko-běžecký. To znamená, že děti potřebují oblečení a obutí do tělocvičny (hlavně boty se světlou porážkou) a i ven na běhání (běžecké boty na ven, oblečení s čepicí a rukavicemi nejlépe). Část bude střílet, část běhat, část posilovat a během tréninku se vystřídají.

Další trénink bude pouze posilovací v tělocvičně a takhle se to bude střídat celou zimu, jedině v případě opravdu nepříznivého počasí na běhání venku se program může změnit.

Připomínám, že jsou stále ještě někteří opozdilci a nemám od nich příspěvky na druhé pololetí.

Prosím o nápravu co nejdřív. Děkuji 🙂