M ČR Břidličná – medaile

Tak máme přeci jenom medaili, sice trochu nečekanou, ale o to příjemnější. Dokázali to žáci B ve štafetě,  Jakub Netrval, Vašek Poustka a Filip Volf získali bronz, po velkém finiši v závěru, kdy Filip neudržel druhé místo, ale to třetí si už vzít nenechal. Moc gratulujeme a děkujeme.

Pokud jde o štafetu, doufala jsem v medaili i od žákyň A, zvlášť, když se  mi podařilo získat jako třetí ke Katce Bohůnkové a Pavlínce Formanové mistryni Slovenska, ale tady to bylo o zkušenostech a nervech, kdy to očekávání na všech stranách bylo moc velké. Snad to vyjde příště… Stejně musím holky pochválit za sprint, v němž obě měly za jedna a skončily  na jedenáctém a dvanáctém místě s rozdílem půl vteřiny mezi sebou.

Další gratulace jde  Martinu Vlčkovi za nejlepší individuální umístění o víkendu (7.místo) a jeho nejlepší na pohárech od doby, kdy dělá biatlon. Dokázal to poctivým běžeckým tréninkem a střelbou za nula v obou položkách.

Víkendové závodění uzavřel konečně nulou i Jenda Klosse, který se k ní propracovával postupně celou sezonu i víkend. Sprint za dva, štafeta s jedním dobíjením a závod s hromadným startem za nula, doufám, že si to bude pamatovat i na jaře :-))

Za snahu a účast děkuji i ostatním, všichni kteří se těchto  pohárových závodů zúčastnili si vyběhli minimálně dvojku třídu a získali jsme během mistrovství nejvíc bodů do hodnocení družstev.