Závody Staré Město a Strakonice

V sobotu  9.5.2015. odjíždíme do Starého Města pod Landštejnem v 5:00 hod od Kantů. Během dne bude vytrvalostní závod a štafety a nově i target sprint, ale pouze pro juniory a dospělé. Potom přejedeme do Střelských Hoštic  na ubytování, kde budeme mít večeři a snídani. V neděli 10.5.2015 ráno přejedeme na závod ve Strakonicích. Návrat domů v neděli cca v 16.00 hod, možná i trochu dřív.

S sebou oblečení podle počasí, klubové tričko, oblečení na převlečení a boty na přezutí. Nepotřebujeme spacáky ani karimatky, ale jsou potřeba přezůvky. Vzít si svačinu na sobotu během dne i na neděli a dostatek pití. Případné občerstvení bylo na slušné úrovni na obou místech. Peníze na celý pobyt i za ubytování a polopenzi cca 600,- Kč s sebou.

Pro ty, co jedou pouze do Strakonic a pojedou s panem Sedlákem je odjezd od Kantů v 8.00 hod. Ostatní, kteří pojedou sami budou na místě nejpozději v 9.15 hod nebo zavolají a upozorní na pozdní příjezd.

Na stránkách svazu jsou propozice obou závodů a u Strakonic je i mapka s GPS souřadnicemi. Pozor na to, ale závod je v areálu vpravo hned vedle cesty z Horažďovic do Střelských Hoštic.

Ve čtvrtek je běžecký trénink od 17.00 hod v Hliništi.