Závody od 23.5.2015

  1. V sobotu 23.5.2015 pojedeme do Zruče. Informace o účasti potřebuji do středy 20.5.2015. Odjezd bude v 9.15 hod od Kantů. Návrat cca kolem 18.00 hod
  2. V neděli 24.5.2015 je závod u nás a tak jako jindy prosím o účast i rodiče a pomoc s přípravou tratí a střelnice, jako rozhodčí při závodech a samozřejmě s úklidem po ukončení. Sraz v Hliništi bude v 7:15 hod pro všechny  – i závodníky.
  3. Další závody budou na konci května v Chlumčanech a Železné Rudě a hned týden potom je     I. Český pohár v Letohradě – právo startu mají všichni v kategorii žactva (bez přípravky) a ostatní musí mít body nebo výkonnostní třídu. Počítám s tím, že se tohoto závodu většina žáků zúčastní. Na další pohár už musí mít také vyběhané body a může se proto stát, že už právo startu mít nebudou.
  4. Na všechny závody platí stále stejné vybavení – sportovní oblečení – nejlépe obtažené běžecké kalhoty nebo šortky, klubové tričko, běžecké boty spíše do terénu než na silnici. Oblečení na převlečení, náhradní boty a ponožky na přezutí, nepromokavou bundu nebo pláštěnku a dostatek pití se svačinou je také samozřejmostí. Ve Zruči je dobře vybavený bufet, u nás bude bufet u pozemních hokejistů, v Chlumčanech je to už v menším rozsahu, v Žel.Rudě je menší bufet na závodišti nebo restaurace na Belvederu, takže případně kapesné na občerstvení.