Další závody až 9.-10.5.2015

  1. V sobotu 9.5.2015. pojedeme na závody do Starého Města pod Landštejnem. Odjezd od Kantů v 5:00 hod. Během dne bude vytrvalostní závod a štafety. Potom přejedeme do Střelských Hoštic  na ubytování (jezdí sem děti na školy v přírodě), kde budeme mít večeři a snídani. V neděli 10.5.2015 ráno dojedeme na závod ve Strakonicích. Návrat domů v neděli cca v 16.00 hod. S sebou oblečení podle počasí, klubové tričko, oblečení na převlečení a boty na přezutí, svačinu na sobotu během dne, případně na neděli, dostatek pití. Občerstvení bylo na slušné úrovni na obou místech. Peníze na celý pobyt i za ubytování a polopenzi cca 600,- Kč. Nepotřebujeme spacáky ani karimatky.
  2. Pokud by chtěl někdo z dětí jet pouze v neděli do Strakonic, je to možné. Buď si zajistíte dopravu vlastními silami, nebo se můžeme domluvit s dalšími rodiči a pravděpodobně pojede pan Sedlák, který může vzít čtyři děti.
  3. Protože musím objednat ubytování, info o účasti během výše uvedeného víkendu potřebuji do neděle 26.5. 2015 mailem nebo sms zprávou.