Informace o všem- ….

  1. Nevím, zda sledujete nové webové stránky svazu a výsledky v Českém poháru našich závodníků, ale protože mám resty vůči Vám a dlouhou dobu jsem žádné informace nepodávala, musím to napravit.
  2. Závodíme i během zimy, co se týká času, tak pro nás trenéry je to ještě náročnější než léto, protože jezdíme skoro každý víkend od pátku do neděle a teď už se těšíme na léto…
  3. Jinak ze závodníků se za nás snažili zapojit do zimní části Kuba Netrval, Olda Kodeda, Martin Vlček, Matyáš Kopp, Jirka Kanta a alespoň tréninkově Klára Chadimová a David Kůs. Snaha byla různě intenzivní, ale počítá se každá. Nejvíc tomu věnuje Kuba Netrval a je to ve výsledcích vidět. Trénuje i s hlaďaři a hlavně v bruslení se ohromně zlepšil oproti minulému roku, kdy se pohyboval na konci tabulky. Letos byl nejhůř asi na 21.místě v klasice, v bruslení to bylo  nejhůře 12.místo, jinak se pohyboval v TOP TEN. A největší radost nám udělal na M ČR v Jablonci, kde ve štafetě s Michalem Svítilem z Železné Rudy skončil na krásném třetím místě. Doufám, že mu to vydrží a že se k němu připojí příští rok i někdo další.
  4. Minulým víkendem jsme v Jablonci s Jirkou zakončili zimní sezonu. Ten se pohyboval na konci startovního pole, protože s běžkami prostě začal pozdě. Ale musím ocenit alespoň snahu a sbírání zkušeností se bude hodit pro trénink těch budoucích biatlonových nadějí. Stejně jako sbírá zkušenosti náš trenér při mazání lyží s ostřílenými vlky z Roveru. Teď ještě nakoupit všechnu tu výbavu.
  5. Klubová trička – máme několik nových závodníků, kterým nabízím zakoupení klubového trička, které můžete vidět na našich fotkách v galerii. Kromě toho se může stát, že někdo, kdo už tričko má, z něj vyrostl a potřeboval by nové. Můžeme to udělat i výměnou – staré za nové, ale budu v každém případě potřebovat počty a velikosti. Protože budu muset trika nově objednávat a již nemám velikosti nakoupené sponzorem, bude cena za nové tričko cca 650,- Kč
  6. Tréninky – vzhledem k tomu, že by v úterý 17.3. mělo být 16°C, rozhodli jsme se udělat běžecký trénink v Hliništi. Další trénink budu vždy hlásit podle počasí. Možná zahájíme trénink „Litickou mílí“. Ve čtvrtek 19.3. bude zase běžecký trénink od 17.00 do 18.00 hod.
  7. Začínám vybírat příspěvky na první pololetí – 1200,- Kč, hotově nebo na účet, jehož číslo je nové 2300698358/2010 a je v zápatí stránek.
  8. Pokud jde o soustředění v létě, bude formou příměstského tábora, protože, ti co předali předběžné přihlášky, se většinou vyjádřili kladně pro tuto formu a bude v termínu od 9.8. do 15.8.2015. Peníze za soustředění budu vybírat v červnu. Vyhodnocení ankety je zde: Anketa soustředění
  9. Prohlídky: Dala jsem dětem registrační průkazy k provedení prohlídky od lékaře. Vzhledem k nějakým změnám v zákoně o zdravotnictví se množí vyjádření některých dětských lékařů, že nemohou tuto prohlídku potvrdit. Protože jsou tyto dohady v biatlonu a u doktorů již asi tři roky, nevím, jak se k tomu postavit. Každopádně, pokud Vám váš dětský doktor nebude chtít prohlídku potvrdit, obraťte se na sportovní lékaře v Plzni:    MUDr.Beranová – 377241123                                                                                                         MUDr.Hána, Rokycany – 608733353                                                                                           MUDr.Zeman a Novák – Ústav tělovýchovného lékařství -377593200
  10. Beseda  – pokud by to někoho zajímalo, příští týden v úterý od 19.00 hod by měla být v Lidovém domě v Liticích beseda s fotbalisty Viktorie Plzeň – přijít by měli Pavel Horváth, Stanislav Tecl a fyzioterapeut Robert Beneš.