Konečně alespoň bronz !!!

Tak se Kuba Netrval konečně letos dočkal a my s ním, bronzové medaile v rychlostním závodě na mistrovství České republiky v Jáchymově. Tam asi bude jezdit rád, je to odsud další medaile po minulém roce a moc mu k ní gratulujeme.

Další dobré umístění měl individuálně Filip Volf, ten byl desátý také v RZ. Umístění ostatních bylo v rámci jejich předchozích výsledků, i když třeba u Martiny chybělo málo do 90 bodů.

Ve štafetách překvapili  Filip, Vašek a Jenda, kteří nakonec skončili čtvrtí, ale v tak našlapané konkurenci je to krásné umístění, za které jim gratulujeme. Naděje jsme vkládali do štafety žáků „B“, ale tam napřed došlo ke zranění Oldy (čtyři stehy na rozseknutém koleně), potom byly zmatky se startem a nakonec hrálo roli i počasí. Kubovi nateklo do dioptru, nešlo mu to profouknout a musel na jedno trestné kolo, stejně jako Martin, který poslední ránu netrefil ani na čtyři pokusy, Filip pěknou střelbou a slušným během již jenom hlídal konečné umístění.

Dvě dívčí štafety podle mě mohly být také lepší, ale zase zmatky při hledání zbraní, střelba(v jednom případě osm trestných kol) lepšímu umístění nepomohly, stejně jako to už nemohl zachránit ani dobrý výkon Katky nebo Denisy.

Nedělní závod bez účasti Filipa a Oldy byl už jen o naší účasti a bez valného úspěchu s body do žebříčku, což je opravdu škoda a doufám, že do příštího roku se poučíme z chyb, potrénujeme střelbu i fyzičku a budeme úspěšnější.

Další mínus bylo rozhodně počasí, mokré a kluzké tratě v sobotu dopoledne, déšť v průběhu štafet, v neděli při závodě žákyň a při vyhlášení nebyl zrovna příjemnou záležitostí. Takže ten lesk bronzového úspěchu Kuby alespoň trochu vylepšil náladu.