Staré Město pod Landštejnem

O víkendu jsme měli docela náročný program. Odjezd v pět ráno, tříhodinová cesta, vytrvalostní závod, štafety, čekání, target sprint- nakonec pouze pro Tomáše Adámka :-(( přejezd do Střelských Hoštic na spaní (naštěstí v teple, s perfektním servisem a stravou) a hlavně zima, voda, vítr a zase zima….

Výsledky zde a hodnocení: Kuba s Vaškem moc pěkné porovnání s většinou špičky v kategorii, Deniska s Martinou by mohly trochu přidat, i když Martina se v běhu lepší závod od závodu a Denča byla handicapovaná nemocí. Klárka se seznamuje s většími závody, stejně jako Martin a Katka V., tady oba chválím za snahu a závod bez chyb vedoucích k diskvalifikacím.   Ilonce se ještě jednou veřejně omlouvám za chybu v určení tratě a Tomáš si také testuje závodění v biatlonu. Jirka a jeho střelba je  “never-ending story”, když už se trefuje ve stoje, tak to nejde v leže.

Štafety jsme postavili tři, jednu s Davidem Šmídem, výsledky nevím, snad je co nejdřív vyvěsí na stránkách ČSB, každopádně nejlíp asi dopadla ta, kterou rozbíhala Martina, i když běžela trestné kolo navíc. Potom si myslím, že byla štafeta rozbíhaná Vaškem a tady chválím jeho i Katku za dobrou střelbu. Denisku, která rozbíhala další štafetu chválím za pěkný hromadný start, někteří kolegové by si z ní měli vzít příklad-rychlé a nenechala se vytlačit z výhodné pozice.

Tomášovi se vydařila střelba s Taukou v target sprintu, jinak měl jak říkal sám, špatný den. Fotky