Závody ve Starém Městě pod Landštejnem a Strakonicích

Protože je jeden ze  závodů  ve Starém Městě prvním  nominačním  závodem na Target sprint do Německa (pro juniory a dospělé) a druhý děláme u nás, jedeme tentokrát  tak daleko, i když jde jen o regionální závody. Zase budou během celého víkendu čtyři závody – vytrvalostní , štafetový a sprint v sobotu ve Starém Městě a rychlostní ve Strakonicích v neděli.

Odjezd bude opravdu velmi brzo a to v 5:00 hod od Kantů.  Svačinu na cestu, případně oběd s sebou (občerstvení nebo zakoupení oběda je možné na závodišti nebo v cyklo kempu).  Po skončení závodů cca v 17:00 hod se přesuneme do Střelských Hoštic  na ubytování.  Budeme v areálu, kde někteří z nás byli na škole v přírodě a podobně.  Zde budeme mít večeři, přespíme, nasnídáme se  a přesuneme na závodiště, které je kousek za Hošticemi. Po skončení závodu návrat domů  cca kolem 16:00 hod.

S sebou dostatek oblečení a obutí na převlečení a přezutí, přezůvky do ubytovny, dostatek pití nebo financí na zakoupení občerstvení.  Jinak na ubytování a stravu během celého víkendu doporučuji cca 500,- Kč. Informaci o účasti potřebuji do neděle 27.4.2014 – musím poslat přihlášku a potvrdit ubytování.