Staré Město pod Landštejnem – MČR žactva

Po závodech v Jáchymově jsme jeli na poslední měření sil pro žáky s velkými ambicemi.  Je nakonec pravda, že se naplnily jen z části, ale i tak jsme spokojeni.  Hned první sobotní závod nám udělal velkou radost, když Kuba Netrval získal v rychlostním závodě bronzovou medaili  a  hned za  ním se na nepopulární čtvrté pozici svým letošním nejlepším výkonem umístil Filip Volf. Prostě paráda!!!

Ve svém rychlostním závodě se podařil nejlepší výsledek na pohárech i Denisce a její osmé místo bylo skvělé, doufám, že jí to dodalo chuť do dalších závodů.

Takže jsme se těšili na odpolední štafety, ale ouha. Možná i chyba trenérky, která neodhadla psychické rozpoložení   závodníků způsobila, že stres při startu hromadným způsobem zkazil veškeré medailové naděje. To je pro příště a také pro nácvik těchto situací v trénincích.

Jinak musím pochválit naše děvčata, která běžela štafetu žákyň B  Martinu a Denisu + Katka z Bobrk– dosáhly podle mě dobrého  výsledku.

Medailově se nedařilo ani v nedělím  hromaďáku, ale i tak jsou předvedené výkony příslibem pro příští sezonu. Pouze u Vaška Poustky si myslím, že má na víc a nějak to vypadá, že najednou nechce vyhrávat a to mě mrzí

Výsledky a fotky