Víkend v Jablonci, Harrachově a v Jáchymově

Ahoj,

přes to, že si nikdo z našeho D+D nevyjel body potřebné pro start v Jablonci (nemám zatím potvrzeno na sto procent), pojedeme do Jablonce trénovat hlavně klasiku s žáky. Je to proto, že všichni žáci, kteří startovali v Jáchymově mají v Harrachově za 14 dní právo startu, ale oba závody jsou tam v klasice. V Jablonci a jeho okolí je předpoklad, že tam jsou vyřezané stopy pro klasiku, ale i skate, takže trénovat mohou i dorostenci pro další regionální závod, který bude také  za 14 dní opět v Jáchymově. Znamená to, že se pro ten víkend 18.1.-20.1.2019 rozdělíme.

Rozpis a přihlašování na následující dva víkendy je zde: Jablonec, Harrachov, Jáchymov

Bezpodmínečně požaduji informaci i o neúčasti, nebudu do poslední chvíle zjišťovat, jestli někdo náhodou nezapomněl. Přihlášení do Jablonce potřebuji do úterý  12:00 hod kvůli potvrzení ubytování. Přihlášení na další víkend do neděle 13.1. večer.  Samozřejmě potřebujeme opět rodiče, s některými jsem již domluvená, ale nyní to vypadá, že budeme potřebovat i někoho do Jáchymova, protože dorostenců by mělo jet víc než se vejde Jirkovi do auta. Jáchymov  je pouze na jeden den neděli 20.1.2019. 

Do Jablonce pojedeme  všichni (D+D+Ž) v pátek 11.1.2019 ve 12:00 hod od Kantů. Návrat v neděli 13.1. v odpoledních hodinách. Ubytovaní jsme na chatě, kde budeme mít určitě polopenzi, vzhledem k tomu že  budeme jen trénovat možná domluvím celodenní stravu. Cena za pobyt i s jídlem by měla být cca 1300 Kč. Svačinu na cestu s sebou, jídlo začínáme v pátek večeří. Kromě toho opět dostatek oblečení na převlečení a obutí, ale dávat prosím do skladných zavazadel, posledně jsme se s těmi lodními kufry fakt skoro nevešli.

Do Harrachova pojedeme s žáky v pátek 18.1.2019 v 11:30 hod od Kantů, návrat stejně jako z Jablonce. S sebou stejný obnos peněz a stejné vybavení. Jsme ubytovaní v chalupě pro až 22 osob sami, takže pokud pojedou pouze žáci a doprovod,  nabízím prostor pro zájemce z řad rodičů a možnost lyžování na okolních sjezdovkách. S sebou svačinu i večeři na pátek.  Snídaně budu  dělat a jak to bude s ostatním jídlem dám ještě vědět.

Do Jáchymova pojedou dorostenci v neděli 20.1.2019 v 6:30 od Kantů. S sebou svačinu, pití, věci na převlečení. Návrat v odpoledních hodinách.

Pokud by se náhodou závod v Jáchymově nekonal, mohou jet už v pátek s námi do Harrachova. V tom případě by měli přednost před případnými zájemci o sjezdovky :-), dám ale vědět dostatečně dopředu.