Soustředění

V úterý máme poslední trénink před prázdninami. Ve čtvrtek nebude ani běžecký, protože Jirka bude s litickými fotbalisty na hřišti u řeky hrát přátelský exhibiční zápas proti plzeňským  hokejistům a naše rodinka se na ně půjde podívat.

Každopádně sledujte stránky i o prázdninách, protože holky budou chodit běhat a vždy Vám nabídnou trénink s nimi. Může to být i několikrát do týdne, takže kdo zrovna bude mít volno, může se přidat.

Pro lenochy, s kterými se během těchto tréninků neuvidíme je první důležitý termín o prázdninách 10.8.2014, kdy nám začíná soustředění.  Podrobnosti k němu máte zde :  Soustředění1

Pokud by někdo potřeboval ještě něco vědět, může volat nebo psát. A prosím také opozdilce o zaplacení této letní aktivity.

Další závod pro všechny kromě přípravky je III.Český pohár opět v Bystřici pod Hostýnem od 22.8 do 24.8.2014 – týden po soustředění.

Jinak Vám trenéři přejí úžasné prázdniny, s krásným počasím, skvělými zážitky a určitě na viděnou v plné síle v neděli 10.8. 2014 ve 14:00 hod v Hliništi.